Леки, удобни и мощни: новите помпи на батерии Lutz серия B1 Battery и B2 Battery

С развитието на новите батерийни помпи B1 Battery и B2 Battery, Lutz постигна ново измерение на мобилност, производителност, теглото, живот, капацитет и ергономичност предлагаща максимална гъвкавост за потребителя. С възможностите за комбиниране на помпените тръби от РР, PVDF и неръждаема стомана с различни дължини, могат да се изпомпват и прехвърлят различни течности от различни видове контейнери.

Новите BLDC мотори убеждават с висока ефективност до 70%, дълъг живот на батерията и експлоатационен живот, ниско тегло, нисък шум ≤ 70 dBA. Лесно и бързо разглобяване на мотора от помпената тръба с бързодействащо съединение. Сменяема, високопроизводителна Li-Ion батерия позволява пълнене до 2500 литра с едно зареждане на батерията и живот на батерията от 25 минути при максимална скорост. Новите помпи с батерия от Lutz са мобилни помощници в ежедневния работен процес.

Помпата с батерията тип B1 е с производителност от 75 W и е подходяща за малки до средни количества и нисък вискозитет <200 mPas и ниска плътност <1,2 kg / dm³. По-мощния мотор от 260 W тип B2 е предназначен за средни до големи количества. Поради изключително високата производителност с ниско тегло, по-висок вискозитет> 200 mPas, могат да се постигнат по-високи налягания / дебит и по-високи плътности> 1,2 kg / dm³.

И двата двигателя имат автоматично изключване при претоварване.

Инженерите на Lutz са постигнали значително увеличение на производителността в сравнение с други продукти. Оборудвани с подходящи аксесоари, като маркучи и клапани, помпите могат да бъдат използвани веднага за изпомпване на тънкослойни течности, киселини и основи.


Comments are closed.