Евротех ЕООД на LIGNA Hannover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Миналата седмица се проведе международния търговски панаир LIGNA Hannover, едно от най-големите в областа на лесовъдство, дървообработване и производство на мебели. Изложението се провежда на всеки две години в град Хановер – Германия, като на него вземат участие всички водещи фирми в областа на обработка на дърво и спомагателни процеси към него.

още…

ANDRITZ Separation за най-трудните ПСОВ

ANDRITZ SEPARATION – Епизод 5 – Как можеш да се справиш с най-сериозното световно предизвикателство  за отпадъчни води.

Един бързо урбанизиращ се свят изисква екстремни възможности за преработка на отпадъчните води. В Сингапур това означава възможност за обработка на 2,4 милиона кубически метра отпадъчна вода на ден.

Решението на ANDRITZ Separation? Най-голямата инсталация за изсушаване на утайки в света. Изградена с пет линии, използващи барабанните изсушители на ANDRITZ Separation, инсталацията вече е термално самостоятелна и с възможност за изпаряване на до 55 тона вода за час.

Какво е Вашето предизвикателство към сепарацията?

Попитайте Вашия специалист по сепарация.

Източник:

http://www.andritz.com/separation

Отговори на предизвикателството

ANDRITZ SEPARATIONЕпизод 4 – Как можеш да се справиш с 2 милиона предизвикателства на ден.

В Амбарли, Турция, повече от два милиона хора зависят от капацитета на една единствена пречиствателна станция за отпадъчни води. С влизането в сила на по-строги нови екологични разпоредби обаче, поддръжката на остарялата градска инсталация станала невъзможна.

Нашето решение? Нова инсталация за изсушаване на утайки, превръщаща биогаз в електричество, която отговаря на новите строги стандарти. Напълно автоматизирана и високоефективна, инсталацията е вече способна да обработва 400 000 кубически метра утайка на ден.

Какво е Вашето предизвикателство към сепарацията?
Попитайте Вашия специалист по сепарация.

Да нахраниш лакомник

ANDRITZ SEPARATIONЕпизод 3 – Как да угодиш на над 100 милиона взискателни ценители на храненето.

Да задоволиш нуждите на най-малките клиенти на света може да е огромно предизвикателство. Освен че са чувствителни към определени вкусове, бебетата и малчуганите имат нужда от храна с правилна консистентност, която да е лесносмилаема и абсолютно стопроцентово чиста.

Благодарение на уникалния вкус, желираност и лесна усвояемост, постигани с използването на барабанните изсушители на ANDRITZ Gouda, нашата технология се превърна в индустриален стандарт в производството на бебешки храни.

Мислите си за бебешки храни – мислете си за ANDRITZ SEPARATION!

Какво е Вашето предизвикателство към сепарацията?
Попитайте Вашия специалист по сепарация.

От пустинна мина към оазис първенец

ANDRITZ SEPARATIONЕпизод 2 – Как да превърнем пустинна мина за въгледобив в достоен за награда оазис?

Въгледобивната мина Ухаа Худаг (Ukhaa Khudag) се намира в една от най-суровите климатични зони на планетата – южната част на пустинята Гоби.

През зимата тръбопроводите и хвостохранилищата замръзват. През лятото повечето от водата се изпарява.

В тези екстремни условия бе необходимо най-надеждното предлагано оборудване, което да съдейства за съхраняването и рециклирането на водата.

Какво е Вашето предизвикателство към сепарацията?
Попитайте Вашия специалист по сепарация.

Защо да използваме варелните помпи на Lutz?

Capture2Има много начини за разтоварване и прехвърляне на течности от варели и контейнери.Някои от вариантите са просто да обърнете на ръка варела или да изпозлвате механично повдигащо устройство. Проблема е, че при всички тези методи съществува риск от разливане, нараняване, вдишване на токсични изпарения и дори експлозия.

 

още…

Новият вакуум повдигач за профили от euroTECH GmbH

За компанията ТСЕ, производител на рамкови конструкции за камиони със странични завеси, euroTECH разработи цялостно решение за повдигащо устройство на екструдирани профили. Системата дава възможност за повдигане и транспорт на алуминиеви профили, с различни напречно сечение и размери. Профилът могат да се завърта на 180°.

Повдигачи могат да бъдат изработени по задание на клиента в зависимост от размерите на профилите.

За повече информация може да проследите видео клипа

 

Нова варелна помпа B2 Vario PVDF от фирма Lutz-Pumpen, Германия

CaptureФирма Lutz-Pumpen непрекъснато се стреми да въвежда иновации в нейните продукти, поради това от скоро предлагаме лабораторните помпи от серия B2 Vario от PVDF (поливинилиденфлуорид).

още…

Lutz-Jesco представи новия комбиниран регулатор на налягане CondiChlor 10K

CondiChlorФирма Lutz-Jesco представи новия комбиниран регулатор на налягане с вграден филтър и уловител на течен хлор CondiChlor 10K за хлор-газ.

още…

Иновация в дозирането от Lutz-Jesco

SafetychlormixФирма Lutz-Jesco, Германия представи новия уред Safetychlormix. Нововъведението представлява мобилна станция за дозиране на хлорни съединения за дизенфекция на питейни води. Safetychlormix е мобилна система с цел бърза и лесна аваройна дизенфекция.

още…