Мобилна и хидравлична: Система за изпразване на варели с уплътнителна плоча

Благодарение на дълго годишната си работа и опит в сферата на източването на гъсти течности, мобилната хидравлична система за изпразване на варели с уплътнителна плоча от Lutz е специално проектирана за изпомпване и изпразване на овални варели с много високо и нетечливи флуиди.

още…

Специално предложение за борбата срещу Coronavirus от фирма Lutz-Pumpen GmbH

• Помпени комплекти „Дезинфектанти“ за използване в опасни зони

• Помпени комплекти „Дезинфекцииращи препарати“

още…

Смесване и изпомпване в една система Lutz DDP

Lutz DDP система за смесване

За течности, които трябва да се смесват преди преработката и след това да се изпомпват или такива, които съдържат твърди частици, новата DDP система за смесване с интегрирана двойно-мембранна пневматична помпа от Lutz е идеалното решение.


Процесът на смесване и изпомпване се осъществява чрез смукателно – смесителна тръба и трипосочен кран. Предварително сглобената система е готова за употреба с няколко прости стъпки и е подходяща и за експлозивно опасни течности.

 

още…

Новата станция за вземане на водни проби EASYPRO

 

 

  • Предназначена за  наблюдение и контрол на редица параметри във водата
  • Измерване на параметрите на водата чрез многоканален контролер TOPAX® MC
  • Многоцветни светодиоди за оптично предупреждение
  • Автоматично непрекъснато записване на водните параметри и изобразяване посоката на движение

още…

Новият многоканален контролер TOPAX® MC

 

 

  • Модулна структура на входовете и изходите
  • До четири основни сензора и допълнително до четири температурни сензори
  • Графичен дисплей показващ отклонението от желаната зададена работна точка
  • Записи за услуги и смяна на сензора могат да бъдат запазени
  • Голям цветен сензорен дисплей
  • Данните се записват на USB флаш устройство

още…

Бустерната система Hydro-Unit Premium Line на DP-Pumps вече е с по-добра енергийна ефективност от всякога

Хидрофорната системата за повишаване на налягането във водоснабдителни мрежи Hydro-Unit Premium Line вече е по-енергийно-ефективна отвсякога. Тя дори отговаря на бъдещия европейски стандарт за енергийна ефективност (Wire-to-Water: EEI2020), който предстои да влезе в сила.

още…

Леки, удобни и мощни: новите помпи на батерии Lutz серия B1 Battery и B2 Battery

С развитието на новите батерийни помпи B1 Battery и B2 Battery, Lutz постигна ново измерение на мобилност, производителност, теглото, живот, капацитет и ергономичност предлагаща максимална гъвкавост за потребителя. С възможностите за комбиниране на помпените тръби от РР, PVDF и неръждаема стомана с различни дължини, могат да се изпомпват и прехвърлят различни течности от различни видове контейнери.

още…

Хоризонтална ексцентършнекова помпа Lutz : Новата серия B70H за мобилна и стационарна употреба

Характеристиките на B70H предлагат много ползи за потребителя. Чрез позициониране извън контейнера е възможно да се изпомпва течност от подредените контейнери или контейнери, които не са достъпни от горната си част. Компактната височина на конструкцията позволява изпразване при ограничена височина на помещението. Освен това е възможно лесно боравене с тежки помпи и няма физическо натоварване, дължащо се на повдигането. Лесна подмяна на износващите се части от новата комбинация ротор / статор и чрез смяна на роторно-статорното устройство е възможна лесна смяна на размерите. Хоризонталната ексцентършнекова помпа се предлага и във версия PURE и взривозащитена конструкция.


още…

Най-новия пневматичен мотори от серията MDxL с изключителна ефективност

Енергийната ефективност и намаляването на оперативните разходи са най-важни за потребителите на помпено оборудване. С разработването на новите пневматични мотори MDxL, Lutz е взел предвид това изискване и поставя нови стандарти. Сгъстеният въздух е скъпа енергия. Затова е особено важно да се постигне възможно най-висока ефективност.


още…

Проведе се семинар “Опитът задължава – 26 години Евротех”

На 22 ноември 2018 г. в хотел Intercontinental в София Евротех представи най-новите и интересни продукти от портфолиото на дългогодишните си партньори Andritz Separation, Netzsch Pumps & Systems, Lutz Pumpen, Lutz-Jesco, Desmi, DP Pumps и Emerson в рамките на традиционния годишен семинар на компанията. В началото на събитието под наслов “Опитът задължава – 26 години Евротех” г-жа Карамфилка Бакалова, управител, приветства присъстващите, припомни пътя на компанията от нейното създаване дотук и подчерта предимствата на добре подготвения екип, с който разполага.

още…